Hoppa till innehåll
Tigermilk Logotype
Hem » Portfolio Items » Tigermilk Cevichebar Höst/Vinter 2021

Tigermilk Cevichebar Höst/Vinter 2021

Tigermilk Logotype

Eddy Vargas född och uppvuxen i Peru och har jobbat som kock på latinamerikanska restauranger i Peru, Spanien, Norge och Colombia. Han har bott i Sverige i 11 år och gästspelat på olika restauranger med sin matlagning där peruanska tekniker möter nordiska råvaror.

På popupmenyn denna gång menyn ligger tonvikten på ceviche, som Eddy lagar på både fisk och skaldjur, det finns även en vegansk variant med kronärtskocka. Marinaden som ”tillagar” fisken består av lime, chili och lök. På spanska kallas marinaden ”leche de tigre”, och det är alltså denna ”tigermjölk” som givit restaurangen sitt namn.

 • Tigermilk Logotype

  Ny Tigermilk popup

  För er som saknar Eddys grymma a ceviche vill vi tipsa om hans nya gästspel i Hammarby Sjöstad som öppnade i februari! Följ hans sociala kanaler för mer info! @Tigermilk

 • Tack, Tiger Milk!

  Den 22a December var Tiger Milk’s sista service på plats hos oss.Eddy Vargas har verkligen lyckats med sitt uppdrag föra gästen till Peru med sin fräscha och smakrika och genuina meny. Tigermilk har haft sin pop-up hos oss mellan Augusti-December 2021. Det har varit ett sant nöja att ha Eddy gästa och arbeta med oss.… Läs mer »Tack, Tiger Milk!

 • Tiger Milk i White Guide Krognytt

  https://whiteguide.com/se/sv/news/3666-genuint-peruanskt-pa-tiger-milk