Hoppa till innehåll
Hem » Portfolio Items » La Olita Mexican – 2020

La Olita Mexican – 2020

La Olita Popup
Den första pop-upen på skånegatan 59.

Grundaren Kareem El Rafie och han partner Jocke Stenhammar trotsade pandemin och öppnade en La Olita pop up på Skånegatan 59 våren 2020. Trots att förutsättningarna var till restaurangbranschens nackdel.

La Olita är ett koncept som Kareem redan hade lanserat och drivit som food truck sedan flera säsonger. Inför detta projekt önskade de utveckla en mer komplett krogupplevelse med fler maträtter, förfinade uppläggningar, samt ett kompletterade barutbud med betoning på cocktails.

Vill ni besöka deras restaurang idag så hittar du dem ett stenkast bort! Intill Nytorget fortsätter de att servera grymma tacos och margaritas. Följ även deras foodtruckschema för andra locations! Vi har även hört rykten om att en enhet till planeras.

Jocke och Kareem ansvarade helt för det operativa arbetet under denna popup medan Noel ansvarade för administrationen.

Vårt mål är att skapa en skräddarsydd upplevelse för varje samarbetspartner. Går du i tankar om att lansera ditt koncept, låt oss hjälpa dig!

Vi specialiserar oss på planering så väl som implementering av projekt och erbjuder konceptutveckling, ekonomisk rådgivning , kvalitetsutveckling och kommunikation inom området restaurangupplevelser.