Hoppa till innehåll
Hem » Portfolio Items » Kër Mbissane

Kër Mbissane

Popup Projekt:

Förarbete Nov- Dec 2021.Pop-up i drift: Jan- Feb 2022.
Renovering / Inredning. Enligt befintligt varumärke/ profil
Dryckesutbud. Öl, Vin, Cocktails, Alkoholfritt.
Personalintroduktion / Personalutildning. Team om 5.
Operativt Driftansvar.
Bemanning, Schemaläggning.
Ekonomi – Budget, Kalkylering, Analys, Redovisning.
 • Favorit i Repris – Hot Pita popup

  Favorit i Repris – Hot Pita popup

  Förra veckan öppnade vi vårt 5e popup koncept som är en länge efterfrågat gästspel från förr. Vi har tagit det bästa från hot pita pockets/Noels och uppdaterat menyn för att spegla nutiden. Ni kommer kunna mätta era falafelbegär i två månader fram till slutet av april, så passa på att unna er!

  Läs Mer

 • Green Butcher popup avslutad

  Green Butcher popup avslutad

  Tillsammans med Green Butcher kunde vi erbjuda en härlig växtbaserad matupplevelse på skånegatan i 8 veckor. Nu är popupen avslutad och Green Butcher letar nya lokaler och är förhoppningsvis åter i drift inom kort, håll utkik i detas kanaler för uppdateringar. Tack Green Butcher, för denna tid och lycka till framöver! Och stort tack till… Läs mer »Green Butcher popup avslutad

  Läs Mer

Vårt mål är att skapa en skräddarsydd upplevelse för varje samarbetspartner. Går du i tankar om att lansera ditt koncept, låt oss hjälpa dig!

Vi specialiserar oss på planering så väl som implementering av projekt och erbjuder konceptutveckling, ekonomisk rådgivning , kvalitetsutveckling och kommunikation inom området restaurangupplevelser.

Andra Projekt