Hoppa till innehåll
Hem » Portfolio Items » The Green Butcher Popup – Vinter 2022

The Green Butcher Popup – Vinter 2022

Pop-up projekt: The Green Butcher på Skånegatan

Noel’s Pop-ups arbetade i detta projekt tillsammans med grundarna av The Green Butcher, Jon Birgne och Arwind Malhotra under vinter 2022. Projektet gick ut på att att flytta deras verksamhet från City till Södermalm, genom att driva The Green Butcher Pop-up på Skånegatan under 8 veckor! Syftet var att undervärdera området och kundbasen för att avgöra intresset och förutsättningar inför framtida öppningar i närområdet.

Först genomförde vi ekonomiskt förarbete för att budgetera projektet, skapade en design för lokalen som matchade deras varumärkes identitet. Sedan tog vi även gemensamt fram ett nytt sortiment av mat och dryck för att utnyttja möjligheten till ett utbud med alkoholhaltiga drycker som inte funnits tidigare. Dessutom ansvarade vi för personalintro, löpande utbildning samt den operativa driften under 8 veckor!

Restaurangen öppnade gästspelet 10 januari och samarbetet avslutades 28 februari.

Statistik från Projektet kommer inom kort

Jade Borday, Projektledare Noels Pop-ups
Förarbete Nov- Dec 2021.Pop-up i drift: Jan- Feb 2022.
Renovering / Inredning. Enligt befintligt varumärke/ profil
Dryckesutbud. Öl, Vin, Cocktails, Alkoholfritt.
Personalintroduktion / Personalutildning. Team om 5.
Operativt Driftansvar.
Bemanning, Schemaläggning.
Ekonomi – Budget, Kalkylering, Analys, Redovisning.
 • Tigermilk Logotype

  Ny Tigermilk popup

  För er som saknar Eddys grymma a ceviche vill vi tipsa om hans nya gästspel i Hammarby Sjöstad som öppnade i februari! Följ hans sociala kanaler för mer info! @Tigermilk

 • Tack, Tiger Milk!

  Den 22a December var Tiger Milk’s sista service på plats hos oss.Eddy Vargas har verkligen lyckats med sitt uppdrag föra gästen till Peru med sin fräscha och smakrika och genuina meny. Tigermilk har haft sin pop-up hos oss mellan Augusti-December 2021. Det har varit ett sant nöja att ha Eddy gästa och arbeta med oss.… Läs mer »Tack, Tiger Milk!

 • Tiger Milk i White Guide Krognytt

  https://whiteguide.com/se/sv/news/3666-genuint-peruanskt-pa-tiger-milk