The Green Butcher

Hem » Pop-ups » The Green Butcher

Pop-upen tillsammans med The Green Butcher pågår hos oss på Skånegatan 59 från Januari fram till April 2022!

Sön-Mån STÄNGT
Tis-Tors 11:30- 21:00
Fre-Lörs 11:30-21:00

Droppa in! Vi tar inga bordsbokningar.

Grönsakernas egna karaktärer förtjänar att lyftas fram. Därför smakar The Green Butchers mat just grönsaker.

I centrum står gröna råvaror med högt näringsvärde och bevisad effekt på hälsan. The Green Butcher är helt enkelt en hyllning till växtriket.

Vi som ligger bakom The Green Butcher har gedigen erfarenhet av svensk och internationell matlagningskonst med fokus på råvaror. Genom att påverka fler att välja grön kost vill vi bidra till en bättre värld.

/ Jon Birgne, grundare

 • Om vår senaste pop-up

  Nu har det gått 2 veckor sedan vi slog upp dörrarna den 10 Januari till årets första pop-up hos Noel’s. Denna gång gästas vi av The Green Butcher som grundats av Jon Birgne och Arwind Malhotra. När vi startade detta samarbete ville vi erbjuda våra gäster något gott, hälsosamt och prisvärt, för att kunna starta

  Läs Mer

 • The Green Butcher Skånegatan meny

  Inför öppningen på Skånegatan har Green Butcher uppdaterat sin meny. Spana in läckerheterna från växtriket, kanske finns din nya favorit här!

  Läs Mer

 • Green Butcher öppnar pop-up hos Noel’s

  Just nu pågår förberedelsernas för fullt inför 2022’s första pop-up! Jon Birgne och Arwind Malhotra har tillsammans grundat Green Butcher, och har under 2021 drivit det växtbaserade snabbmatskonceptet på Sveavägen.

  Läs Mer

Hem » Pop-ups » The Green Butcher