Hoppa till innehåll

Vill du lansera ditt egna koncept som ett av våra gästspel på Södermalms krogtätaste gata? Samarbeta med oss!

Nu är vi inne på vårt 3e år som pop-up partner med flera framgångrika samarbeten och erfarenheter i ryggen. Vi har utvecklats och lärt oss för att effektivisera och analysera vår process och vårt resultat och vill fortsätta resan för att bli ännu vassare konsulter specialiserade på konceptutveckling inom restaurangupplevelser och popup-formatet!

Vårt team letar alltid efter entreprenörer att samarbeta med för att förverkliga vår vision framåt.

Målsättningen för Noel’s pop-ups är att kontinuerligt förse våra gäster med nya, fräscha och handplockade koncept, och på så sätt dela vår kärlek för mat och kultur.

Vi önskar arbeta med nya och existerande koncept, vår ideala samarbetspartner är en driven entreprenör inom restaurangbranschen som önskar ta nästa steg för att utveckla och expandera deras idé/verksamhet.

Ni:
Har utvecklat ett måltidskoncept baserat på er kulinariska expertisområde, kultur eller annat tema.

Har utmaningar/flaskhalsar i er er verksamhet och önskar effektivisera er verksamhet

Driver en food truck, catering/frilansfirma eller annan mindre verksamhet.

Är nyfikna på södermalm som upptagningsområde för ert koncept och vill pröva vingarna i området under en period.

Noel’s pop-ups intresserar sig också för konceptutveckling och arbetar gärna med er för att förfina er grova idé.

Varför pop-up hos oss?

Till att börja med är en pop-up ett fantastiskt sätt att testa er idé, lansera ett nytt koncept och nå nya målgrupper/kunder.

Genom att driva en pop-up inom ett bolag och en lokal som är förberedd för ändamålet, sparar ni tid då ni slipper ordna med tillstånd och renovering. Därför kan komma igång snabbt, kostnadseffektivt och undvika långa förbindelser och andra risker relaterat till att öppna en permanent lokal.

Vi är verksamma på en av de mest attraktiva gatorna i SoFo, Skånegatan. Området har en levande krogscen och en stor kundbas av lokalboende och besökande.

Lokalen är utrustad med allt som behövs för att driva er verksamhet:
Hyran inkluderar omkostnader för el, wifi, pos-system/kassa, betalningslösningar. matsalen är möblerad, köket är fullt utrustat och husgeråd finns på plats. Allt som behövs är er idé och en liten investering för design/inredning för den som med detaljer önskar skapa en genuin miljö för sitt koncept .

Team uppbyggnad

Vårt team finns tillgängligt för er under hela perioden och obesörjer allt från administration, ledning, teambuilding och utveckling av ert koncept och värdeerbjudande.

Ni driver pop-upen med hjälp av ert team, men vi hjälper er om ni önskar med att rekrytera och introducera medarbetare för att komplettera ert arbetslag.

Skräddarsytt upplägg

Våra pop-ups är individuellt anpassade för varje partner och era specifika behov.

Till exempel så bestämmer vi tillsammans projektets omfattning baserad på era önskemål och tjänsterna vi kan erbjuda.

Dessutom förhandlar vi kring vilken varaktighet, investering samt ersättningsmodell och avkastningskrav som lämpar sig för just er pop-up.


Intresserad av ett samarbete?

Vi utvärderar pop-up ansökningar löpande. Skicka er intresseanmälan eller konsultationsförfrågan till oss med följande innehåll:

  • En kort presentation av ert koncept
  • Hur ser ert nuvarande team ut?
  • Vad är er status gällande uppstart/lansering etc?
  • Vad önskar ni i första hand uppnå med er pop-up?