Hoppa till innehåll

Adress:
Skånegatan 59, 116 37 Stockholm

Datum:
Maj-Aug 2022

Den 4 Maj – 7 Augusti Senegal på besök på Noel’s Popups!
Coura Mbaye har gästat oss med en vidareutveckling av Söderortsbaserade middagsklubben Kër Mbissane!

Mycket fokus på att skapa den rätta exotiska viben för att göra vår uteservering så väl som matsal en välbesökt destination för både dagsfester så väl som AW’s och tropiska kvällar och fester med livemusik och kvällar. Vi har strävat efter att introducera Stockholm för Västafrikanska klassiker med stort fokus på växtbaserade alternativ. Vi har vässat Barutbudet för att matcha och komplettera maten på bästa möjliga sätt samt stå på egna ben i en renodlar barmiljö.

Afrobeats, Soca och chillad reaggae kommer strömma ur högtalarna för att skapa en avslappnad och positiv sommarkänsla!

Coura har som mål att sätta Senegal på matkartan och kommer att bjuda på hennes traditionella gastronomiska favorit från det västafrikanska köket! Kër Mbissane är en vidareutveckling av Couras middagsklubb som hon drivit sedan 2015. Hit kan du komma och drömma dig bort till en annan plats och njuta av härlig mat och dryck.

/ Coura och Noel’s pop-ups med personal!

 • Äta hos Kër Mbissane efter popupen!

  Äta hos Kër Mbissane efter popupen!

  Ni är många som förälskat er i Couras matlagning som undrar vart hon ska ta vägen härnäst. I dagsläget finns inga konkreta planer på att öppna en egen a la carte restaurang. Men, middagsklubben kommer att leva vidare! Håll utkik i Couras /Kër Mbissanes kanaler för info kring hur ni kan boka in er på… Läs mer »Äta hos Kër Mbissane efter popupen!

 • Slutspurt med Kër Mbissane

  Slutspurt med Kër Mbissane

  Nu är vi inne på den sista månaden med vårt senegalesiska gästspel. Sista service kommer bli 7 Augusti och så hoppas vi avsluta lite stämningsfullt som vi öppnade! Tack till alla gäster som besökt oss denna sommar, det har varit härligt att få visa en glimt av det västafrikanska köket för er!

 • Menyuppdatering

  Menyuppdatering

  Nu har vi uppdaterat vår meny med bland annat förrätter och dessert!