Hoppa till innehåll

Noel’s pop-ups grundades och drivs av systrarna Jade och Jasmine Borday, med hjälp av Noel Borday som varit lokalens krögare sedan 1998.

Familjen har lång erfarenhet från restaurangbranschen både i Sverige och utomlands. Vi har även erfarenhet från ledande roller inom café, hotell och butik.

Vår vision med Noel’s pop-ups är att använda våra kunskaper och erfarenheter för att hjälpa våra partners att ta fram och driva en så framgångsrik verksamhet som möjligt, lyfta fram talangfulla entreprenörer inom branschen samt erbjuda våra restauranggäster kvalitativa och noga utvalda koncept, upplevelser och utbud.


Våra medarbetare

Jade Borday

Projektledare, Restaurangkonsult, Ekonomi, Administration & Marknadsföring

Bakgrund

Butikschef, Restaurang/Barchef, Hovmästare, Bar/Service, Projektledare, Digital Strateg

Jade är diplomerad projektledare och strateg från HYPER ISLAND och NACKADMIN med inriktning på digitala plattformar och konceptutveckling.

Hon har bl a studerat företagsekonomi, upplevelseutveckling inom måltider samt innovation, affärsutveckling och hållbart företagande.

Hon har 10+ års erfarenhet från branschen i roller som butikschef från Kötthallen, Restaurangchef på Austin Food Works samt hovmästare på Clarion Hotel Stockholm, och B.A.R samt många års arbete som Bartender/Servis på flertalet krogar.

Jade ansvarar för företagets ekonomi, kommunikation, att samordna pop-up projekten och arbetar även i driften.

Projekt:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Skriver om:

Jasmine Borday

Restaurangkonsult, B2B ansvarig

Bakgrund

Försäljningsassistent, Butikschef, Restaurang/Barchef, Hovmästare, Bar/Service

Jasmine är diplomerad kundansvarig inom B2B från IHM BUSINESS SCHOOL och har arbetat som Store Manager på Caffé Nero, Restaurangchef och Hovmästare på First Hotell Norrtull samt som Cocktail Bartender/ Servis på bland annat Barbro. Dessutom har hon arbetat många år på Noel’s. Hon känner alla gäster!


Jasmine är ansvarig för vår drift, inkl personal. Hon sköter vårt dryckesutbud och relationen till våra leverantörer samt konsulterar våra pop-up partners och övriga klienter.

Hon är vår kreativa glädjespridare och har stort inflytande över design och inredning!

Projekt

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Noel Borday

Krögare

Veterankrögare på Skånegatan 59 sedan 1998!

10+ år erfarenhet som Krögare i USA med egna konceptet Hot Pita Pockets och Café Bustan.

Allt-i-allo som ombesörjer inköp, reparationer, fix och trix samt erfaren rådgivare, stammisunderhållare och moodmanager.

Projekt

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Gabbi Livi

Köksansvarig

Gabbi är vår kreativa, nogranna och kunskapstörtiga köksansvarige! Hon har varit med oss sedan Tigermilk och styrt upp rutiner i köket för flera projekt sedan dess.

Hon har bakgrund från varm och kallköket från flertalet restauranger i hennes hemland Peru och är särskilt nyfiken på att utvecklas inom det växtbaserade köket.

Projekt

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress