Aktuellt på Noel’s Pop-up

  • Om vår senaste pop-up

    Nu har det gått 2 veckor sedan vi slog upp dörrarna den 10 Januari till årets första pop-up hos Noel’s. Denna gång gästas vi av The Green Butcher som grundats av Jon Birgne och Arwind Malhotra.

    När vi startade detta samarbete ville vi erbjuda våra gäster något gott, hälsosamt och prisvärt, för att kunna starta året så snällt som möjligt mot kropp och plånbok.

    På Green Butcher serveras (förutom valet mellan komjölksbaserad ost eller vegan) en uteslutande grön meny, . Vi har öppet hela dagen och du kan även beställa takeaway direkt via oss eller genom exempelvis foodora vilket för det flexibelt att äta hos oss.

    Pop-upen kommer att pågå fram till April 2022, vi ser fram emot att träffa så många av er som möjligt under den tiden!

  • The Green Butcher Skånegatan meny

    Inför öppningen på Skånegatan har Green Butcher uppdaterat sin meny. Spana in läckerheterna från växtriket, kanske finns din nya favorit här!

  • Green Butcher öppnar pop-up hos Noel’s

    Just nu pågår förberedelsernas för fullt inför 2022’s första pop-up!

    Jon Birgne och Arwind Malhotra har tillsammans grundat Green Butcher, och har under 2021 drivit det växtbaserade snabbmatskonceptet på Sveavägen.

    Nu vill de pröva sina vingar och bygga ut sin kundbas på Södermalm och kommer att ha en pop-up hos oss på Skånegatan fram till våren.

    Teamet jobbar just nu med att tweaka menyn och där nyheter och klassiker utlovas!

    Green Butcher öppnar 10 Januari.

  • Aktuellt på Skånegatan

    Vi vill tacka alla gäster för ett fint 2021!
    I år har ni haft möjlighet att uppleva både det östafrikanska köket från Mama Rukias Swahili Street Food och det peruanska köket från Tiger Milk.

    Nu blickar vi framåt mot 2022!
    Vi kommer att hålla stängt från den 22a December för renovering inför vår nya Pop-up.

    Den 10 Januari öppnar vi igen, då med en grym hyllning till växtriket från Green Butcher!

  • Tack, Tiger Milk!

    Den 22a December var Tiger Milk’s sista service på plats hos oss.
    Eddy Vargas har verkligen lyckats med sitt uppdrag föra gästen till Peru med sin fräscha och smakrika och genuina meny.

    Tigermilk har haft sin pop-up hos oss mellan Augusti-December 2021. Det har varit ett sant nöja att ha Eddy gästa och arbeta med oss.

    Eddy är just nu aktuell med att söka efter en egen lokal och Tiger Milk kommer förhoppningsvis vara tillbaka inom kort!

  • Swahili Street Food i White Guide Krognytt

    https://whiteguide.com/se/sv/news/3748-

    Östafrikanskt sväng hos Swahili Street Food
    White Guide Krognytt 12 November 2021
  • Tiger Milk i White Guide Krognytt

    https://whiteguide.com/se/sv/news/3666-genuint-peruanskt-pa-tiger-milk

    Genuint peruanskt på Tiger Milk
    White Guide krognytt 21 oktober 2021
  • Tiger Milk Ceviche & Piscobar

    Vår filosofi är mycket enkel! 

    Vi vill dela vår passion för Perú och dess variationsrika kök. 

    På Tiger Milk möts det Peruanska köket med dem färskare ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och genuint hantverk. Med enkla råvaror skapas stora smakbilder och ett socialt sätt att äta. På menyn återfinns allt från ceviches, causas, grill, grytor pisco sours och chilcanos. 

    Vi kallar vår mat för Fresh, explosiva på smaker och härliga med glädje och färger.

    Peruansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror.